مردمی بودن به ادعا کردن نیست

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ حجتالاسلام سید عمران حسینینسب در خطبه دوم نماز جمعه شهرستان سلطانیه با بیان اینکه نخستین برکت حضور امام در ایران موج گسترش تشیع در ایران است، گفت: وقتی امام رضا(ع) در حدیث معروف سلسلهالذهب را برای مردم بیان فرمودند بسیاری از حاضران شیعه نبودند و از مذاهب مختلف بودند ولی با حضور امام مردم آشنایی بیشتری با تشیع پیدا کردند.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه گسترش فرهنگ ناب شیعه و مبارزه با انحرافات از دیگر برکات حضور امام رضا (ع) در ایران است، افزود: تبدیل خراسان به کانون تشیع یکی دیگر از برکات حضور امام رضا (ع) در ایران است. مشهد دومین شهر پر جمعیت ایران کانون توجه و عبادت بوده که همه از برکات این امام همام است.
امام جمعه شهرستان سلطانیه با اشاره به اینکه مهمترین برکت حضور امام در ایران زمینهسازی برای ظهور صاحبالزمان(عج) است، عنوان کرد: امام رضا(ع) با هجرت تاریخیشان به ایران این زمینه را فراهم کردند و حتی در قنوت نمازشان برای ظهور امام عصر (عج) دعا میکردند.
وی اضافه کرد: مردم مسئولان را برای خدمت انتخاب میکنند و مردمیبودن به ادّعاکردن نیست بلکه مردمی بودن در کنار مردم بودن، با مردم ارتباط داشتن و از همه مهمتر رفع مشکلات مردم است.
حسینینسب با بیان اینکه امروز یکی از مشکلات مردم خصوصاً کشاورزان و صنعتگران ناترازیها و خاموشی برق است که موجب مشکلات و سختیها برای آنان شده تصریح کرد: این ناترازیها چالش مشترک مردم و دولت است و قطعاً مسئولان به فکر حل این مشکل هستند و با همدلی و همکاری می توان از این مشکل عبور کرد. از کارکنان اداره برق، مهندسان و تکنسینهایی که در شرایط سخت برای رفع مشکلات کار میکنند، قدردانی میکنیم.
وی ادامه داد: از مردم همیشه همراه خواهشمندیم صرفهجویی کنند چراکه میتوان به پایداری برق بیمارستانها کمک کرد، از مسئولان نیز انتظار میرود در این زمینه پاسخگو باشند و شفاف و صادقانه دلایل قطعی برق مانند کمبود تولید، افزایش مصرف، مشکلات زیرساختی یا عوامل خارجی مثل تحریمها را به مردم بیان کنند.
امام جمعه شهرستان سلطانیه با بیان اینکه وضعیت کنونی منابع آبی ایران هشداری جدی برای همه ماست، تصریح کرد: کاهش ۳۷ درصدی ورودی سدها، پرشدگی ۵۲ درصدی مخازن و وجود هفت سد با کمتر از ۱۰ درصد آب نشاندهنده عمق بحران است، صرفهجویی در آب نهتنها یک انتخاب بلکه یک ضرورت حیاتی برای تضمین پایداری منابع، حفظ معیشت مردم و حفاظت از محیطزیست است.
وی با بیان اینکه یکی از مسائلی که به مردم مشکل ایجاد میکند، اقتصاد شرطی و اثرپذیری اقتصاد از تحولات خارجی است که آثار مخرباش بر معیشت مردم و ثبات بازارها نمایان است، گفت: وابستگی به نفت که خود یک منبع پر نوسان است و در کنترل ما نیست و قیمتش را بازار جهانی تعیین میکند، عدم تمرکز بر توان داخلی و نگاه به خارج و عدم مقاوم سازی اقتصاد از جمله عوامل شرطی شدن اقتصاد است.
حسینینسب افزود: تنوعبخشی به اقتصاد مثل فاصله گرفتن از اقتصاد تکمحصولی، صادرات غیرنفتی، کشاورزی دانشبنیان، فناوری اطلاعات، گردشگری و صنایع تبدیلی و تقویت تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی و اعتمادسازی از راهکارهای برون رفت از اقتصاد شرطی است.
انتهای خبر/